Tietoa meistä

 

Tulin mukaan shelttimaailmaan  v. 2007, jolloin sain ensimmäisen shelttini Vilin (Anyway Cool Future). Pian Vilin kaveriksi kotiutui velipoika Curro (Classicway Coconut Cream) ja ei kahta ilman kolmatta, joten laumaan liittyi muutaman vuoden päästä myös ensimmäinen narttuni Juuli (Bridemoor’s Gossip Girl). 

Juulista alkoikin pienimuotoinen kasvatustyöni ja ensimmäinen pentueeni syntyi v. 2017 kennelnimelleni Stellina Sweets. Pentueesta jäi kotiin 2 tyttöpentua Lilli (Stellina Sweets Miss Peppermint)  ja Hulda (Stellina Sweets Nougat Girl).  

Huldan ensimmäinen pentue syntyi v. 2019 ja toinen pentue v. 2020.

Lillin ensimmäinen pentue syntyi v. 2020 ja tästä pentueesta kotiin jäi Liinu (Stellina Sweets Cream Kiss).

Kotonamme asustaa siis 5 shelttiä rakastettuina perheenjäseninä.

Kasvattajan peruskurssin suoritin v. 2014 ja olen Suomen Kennelliiton, Shetlanninlammaskoirat ry:n ja Suomen Koirankasvattajat SuKoKa ry:n jäsen.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia, rodunomaisia koiria. Omilta koiriltani tutkitaan virallisesti lonkat, kyynärät, polvet ja silmät ja toivon kasvattieni omistajilta myös vastaavia tutkimuksia.

Pennut luovutetaan madotettuina, rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkistamina, mikrosirutettuina ja virallisesti silmätarkastettuina sekä totutetaan syntymäkodissa käsittelyyn, erilaisiin ääniin, ihmisiin, lapsiin, matkustamiseen autossa sekä tutustumme hihnaan + pantaan ja opettelemme sisäsiisteyden alkeet. Pennut saavat myös tutustua lauman muihin koiriin jo varhaisessa vaiheessa ja näin pääsevät leikkimään myös  aikuisten koirien kanssa.

Suosittelen tutustumaan pennunostajan oppaaseen, joka löytyy täältä:

Pennunostajan opas

sekä rotuesittelyyn:

Rotuesittely